Combisport

Sinds de start van de georganiseerde wedstrijdsport zijn er diverse combinaties gemaakt tussen takken van sport. Teamwedstrijden, triatlons, spelletjesdagen, demodagen, crosswedstrijden en wat al niet meer komen steeds meer voor. Ook wordt steeds vaker gezien dat mensen op zoek gaan naar de combinatie gehoorzaamheid en behendigheid met daarnaast een actieve en vooral sportieve baas.
Klik hier voor meer informatie
Ook de FHN wil als overkoepelende organisatie een plaats bieden aan de mensen die hun hart verloren hebben aan hun hond en die op zoek zijn naar een actieve combinatie van verschillende takken van hondensport. De Combi Sport is geboren.

Bij de Combi Sport is het belangrijk dat de combinatie samen een goede relatie heeft. Een gezonde geest in een gezond lichaam is de kern van deze sport.

De deelnemer dient zich ervan bewust te zin dat de in dit reglement beschreven regels alleen van kracht zijn voor wedstrijden, die onder verantwoording van de Federatie vallen.

Bij wedstrijden, die vallen onder de reglementen van de FHN, wordt geen onderscheid gemaakt tussen ras- en rasloze honden. Iedereen mag aan deze sport deelnemen. Deelnemers moeten wel in het bezit zijn van een FHN-startlicentie, die verkrijgbaar is via een bij de FHN aangesloten instelling.

« Terug naar het nieuws overzicht

Tinki.nl