NBTC FAMILIEDAG 
zondag 3 september

Een echte Border Familie Dag voor het hele gezin!

De dag starten we met een trimworkshop . Maar de rest van de dag is gereserveerd voor veel leuke activiteiten voor zowel Border als baasjes.

Ook dit jaar zijn we op zondag 3 september te gast op het terrein van de Kynologenclub Culemborg e.o. dus mooi centraal in Nederland. Middelcoopstraat 71, 4102 CG Culemborg (tel.: 0345 531034)

Het programma

10.00 – 13.00 uur      Ochtendprogramma (in ieder geval de trimworkshop)

13.00 – 13.45 uur      Lunchpauze

14.00 – 16.30 uur      Middagprogramma (diverse activiteiten)

Aanmelden

• Voor de trimworkshop kan dat via activiteiten@borderterrier.nl o.v.v. uw naam, aantal personen, aantal Borders en hoe we u kunnen bereiken (telefoonnummer of email) of bij Els van Gerwen, Zuidzijde 46, 7874 TG Odoornerveen 0591-381197.

• De kosten voor de trimworkshop bedragen €15,00 per hond. Dit bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL88 RABO 0377 108960 o.v.v. trimworkshop.

• We zouden ook graag willen dat u zich vooraf aanmeldt voor de Border Doe Dag zodat we ongeveer weten hoeveel mensen er komen en hoeveel vrijwilligers we nodig hebben. Deelname hieraan is gratis.

Activiteiten

Natuurlijk starten we ’s middags als vanouds met de kwispelwedstrijd, een gezamenlijke activiteit waarbij de langst kwispelende Border zich Kwispelkampioen 2017 mag noemen. Maar er zal nog meer te doen zijn. Laat u zich verrassen!!

En niet te vergeten: voor de kinderen is er ’s middags de Kind & Bordershow, waar we de kinderen en als het kan misschien ook wel de hond verkleed verwachten in een grappige of passende combinatie. Bij veel aanmeldingen zullen we de groep splitsen op leeftijd zodat alle kinderen een eerlijke kans krijgen om te winnen. Maar voor ieder deelnemend kind is er in ieder geval een leuk prijsje.

Het belooft weer een actieve dag voor u én uw Border Terrier te worden. Maar bovenal is het een dag bij uitstek om in een ontspannen sfeer Bordervrienden te ontmoeten en wellicht te maken.