WORKSHOP TRIMMEN

Op zondag 14 mei zal er weer een workshop trimmen gehouden worden. Dit keer bij de k.c. Culemborg, (Middelcoopstraat 71, 4102 CG Culemborg).We starten om 11.00 uur.

Vooraf wordt er kort verteld hoe het trimmen in zijn werk gaat. Mocht u vragen hebben, schrijf ze dan alvast op. U kunt deze tijdens de inleiding stellen, want mogelijk kunnen anderen hier ook hun voordeel mee doen. Zeer specifiek gerichte, individuele vragen kunt u tijdens het trimmen aan een van ons stellen.

Na deze inleiding gaat u zelf aan de slag met de opgedane kennis met uw eigen Border. Dit gebeurt uiteraard onder begeleiding van ervaren mensen. Ook dan kunt u dus uw vragen stellen.

Natuurlijk kunt u opzien tegen het zelf trimmen van uw Border, maar dan nog is het prettig om te weten hoe uw Border getrimd zou moeten worden. Laat u het trimmen aan een ander over, dan weet u tenminste of het goed gebeurt of gebeurd is. Helaas wordt, ook door trimsalons, nog regelmatig gebruik gemaakt van de tondeuse of de schaar.

Is uw Border nog niet toe aan een trimbeurt, dan is het toch een mooie gelegenheid om kennis te vergaren over het correcte plukken van de Border en mogelijk kunt u zelfs uw kersverse kennis toetsen bij een van de andere aanwezige Borders.

Omdat wij graag willen weten hoeveel deskundige assistenten er nodig zijn, zodat iedereen de benodigde aandacht kan krijgen, verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf op te geven. Wij kunnen slechts een beperkt aantal Borders aannemen. De bijdrage per Border die getrimd wordt, is € 15,00. Het verschuldigde bedrag dient vooraf overgemaakt te worden naar bankrekeningnummer NL88 RABO 0377108960, ten name van Penningmeester NBTC te Odoornerveen, onder vermelding van Trimworkshop 2017-1.

Graag tot ziens op 14 mei 2017

Aanmelden

Dat kunt u doen bij Els van Gerwen, onder opgave van uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, eventueel e-mailadres en aantal personen, respectievelijk te plukken Borders door:
 bij voorkeur: een e-mail te sturen naar activiteiten@borderterrier.nl.
 een kaartje te sturen aan Els van Gerwen, Zuidzijde 46, 7874 TG Odoornerveen
 de telefoon te pakken en Els te bellen op telefoonnummer 0591-381197