Net als andere jaren was er ook nu weer een BorderDoeDag  (of ook wel Border Familiedag genoemd) georganiseerd op het terrein van de kc Culemborg. Lekker centraal gelegen in ons land en met mooi weer dit jaar, kwamen er gelukkig nog aardig wat mensen naar toe. Het is juist een dag voor bordertjes die niet zo graag met hun baasjes naar een show willen.

Vaste onderdelen zijn de Kwispelwedstrijd (dit jaar gewonnen door Lieset met Kiki), en de Kind/Border Show, waarbij ook bekers waren te verdienen. De 1e prijs ging naar Linde, die met Spetter leuk verkleed waren. Marit mocht met bordertje Victor met de 2e prijs naar huis. En de derde beker was voor Rens met “leen”border Raya.

Gedurende de hele middag kon een ieder met zijn/haar border meedoen aan Ou Hollandsche Speelen, waarvoor ook een beker werd uitgereikt. Het ging erom dat je dus samen met je border verschillende oefeningen deed en vragen beantwoordde. Daarmee kon je dan punten scoren. Barbara ging diverse keren het parcours over, maar met Joy behaalde ze de meeste punten (86). Lieset werd 2e met Lilou en kreeg 81 punten. Ook een paar kinderen maakten de ronde en Linde was met Spetter de beste daarvan.

Veel werk was er verzet door een groep vrijwilligers en zij werden aan het eind van de dag nog even bedankt door het bestuur.

We hopen echt dat er de volgende keer meer belangstelling zal zijn, want het is gewoon een gezellige dag.
Een complete serie foto's vind u in het fotoalbum op deze website
 

Tinki.nl