Winterwandeling op zondag 7 januari 2018

Onze traditie om een winterwandeling te houden in de bossen bij Heerde wordt ook in 2018 voortgezet. Het is dan een mooie gelegenheid om elkaar een Gelukkig Nieuwjaar te wensen en goede voornemens te bespreken. De start van de wandeling vindt, net als voorgaande jaren, plaats in pannenkoekenrestaurant “Het Mussennest” aan de Groteweg 109, 8191 JV in Wapenveld, tel. 038-4479132.  www.mussennest.nl

Rond 11 uur wordt u verwacht voor een kopje koffie of thee met appeltaart. Als dat dan rond 12 uur op is, gaan we met de auto’s naar het bos in de buurt van de Koerberg  in Heerde. Daar moeten de honden aan het begin en het eind van de wandeling wel een klein stukje aan de lijn, dit in verband met hun veiligheid.

Het is een mooi gebied waar de honden heerlijk los kunnen rennen en ravotten. De wandeling zal ongeveer anderhalf uur duren. Met onze borders zijn we welkom in dit gebied, maar Staatsbosbeheer verzoekt ons wel om de honden zoveel mogelijk onder appèl te houden. Na de wandeling gaan we met de auto weer terug naar het pannenkoekenrestaurant. Onze Border Terriers (en/of andere honden) zijn dan meestal niet zo schoon meer, houdt u daar rekening mee als u het restaurant weer betreedt. Er is voldoende ruimte om een bench neer te zetten, zodat je de handen vrij hebt bij het eten en de honden even tot rust kunnen komen. Bij terugkomst staat de soep klaar en zullen de pannenkoeken gemaakt worden.

11.00 uur : ontvangst met een kopje koffie of thee met zelfgebakken appeltaart
12.00 uur : start wandeling door de bossen van Heerde
14.00 uur : einde wandeling, start maaltijd. (soep, 1 pannenkoek en 1 drankje)
De eigen bijdrage voor deze wandeling is  € 19,50 per persoon. Voor kinderen tot 10 jaar is het bedrag  € 10,00. Het verschuldigde bedrag dient u vooraf over te maken op rekeningnummer NL88 RABO 0377 1089 60  t.n.v. NBTC te Odoornerveen onder vermelding van “Winterwandeling 2018”
Hoe geeft u zich op?
Wilt u deelnemen aan deze wandeling, dan kunt u zich opgeven tot 25 december 2017 door:

een kaartje te sturen aan Els van Gerwen, Zuidzijde 46, 7874 TG Odoornerveen
of telefonisch via telefoonnummer 0591-381197
of een mailtje te sturen naar activiteiten@borderterrier.nl

Bij uw aanmelding a.u.b. uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres opgeven en natuurlijk met hoeveel personen (en honden) u komt.

Hoe bereikt u pannenkoekenrestaurant “Het Mussennest” in Wapenveld.

Met de auto:

Op de A50 (Apeldoorn-Zwolle) beide richtingen neemt u de afrit Heerde nr. 29. U volgt de weg richting Heerde. Na 2 km bij de rotonde linksaf richting Wapenveld/Hattem/Zwolle. Na de rotonde in Wapenveld ligt het restaurant even verder aan uw linkerhand.

Met het openbaar vervoer:

Bus vanaf NS-station Zwolle, lijn 90 (richting Apeldoorn) 2 keer per uur.

Bus vanaf NS-station Apeldoorn, lijn 90 (richting Zwolle) 2 keer per uur.

Kijk voor juiste reistijden op www.9292ov.nl .

Tot ziens in de (winterse??) bossen bij Heerde.

Namens de activiteitencommissie,

Els van Gerwen.

Tinki.nl