Ga naar de inhoud

Het is een gewone clubshow maar omdat er die dag ook CAC´s – de zogenoemde kam­pioenspunten – worden gegeven heet deze show een kampioenschapsclubmatch. Het is dus niet alleen voor kampioenen! Maar wel voor ieders eigen kampioen in huis! En wie weet is die familiekampioen straks wel de grote kampioen die dag.

Dit jaar zijn we wederom te gast op een bekende locatie nl. Sport- en Cultureel Centrum De Camp, De Bosrand 15, 3931 AP Woudenberg. De datum dit jaar is zondag 12 november 2023 dus we zitten weer in onze oude vertrouwde maand november.

Inschrijven

U kunt uw Border(s) online inschrijven middels het inschrijfformulier hieronder  .

Maar ….. Doet u dat wel a.u.b. op tijd!!!. De uiterste aanmeldingsdatum die we strikt hanteren! Is 5 november Te laat is te laat. We mogen maar 80 inschrijvingen voor 1 keurmeester accepteren (de jongste pups en pups kunnen eventueel dan wel overgezet worden naar een andere keurmeester evenals de huishonden en superveteranen), dus als we dat aantal bereiken kunnen we geen inschrijvingen meer accepteren, ook niet als de sluitingsdatum nog niet is geweest.

Daarnaast is het voor de organisatie erg prettig als u op tijd inschrijft. Na de inschrijving begint voor de organisatie het werk pas. Dus ook voor hen: wacht niet tot de laatste dag met inschrijven.

Als u hebt ingeschreven met uw Border(s) ontvangt in de week voor de clubmatch een bevestiging met een tijdplanning via email. Bezoekershonden zijn welkom maar denk erom dat u het inentingsboekje bij u hebt die dag. Dus ook als u bezoeker bent. Er kan altijd controle zijn!
De keurmeester voor deze show is: Tracey Anscombe,  kennel Orangebox Border Terriers