Ga naar de inhoud

Wandelgroepen

Al een aantal jaren worden op diverse plaatsen in ons land door enthousiaste leden regiowandelingen georganiseerd. Ook u kunt daar aan mee doen of zelf een Whatsapp wandelgroep opstarten. Geef dat dan door aan redactie@borderterrier.nl of webmaster@borderterrier.nl dan vermelden we dat in ons clubblad en op de website.

 

  • Voor de ‘NBTC WhatsApp wandelgroep Noord-Nederland’ kunt u zich aanmelden bij Saskia Brongers via s.brongers@saskiacrommelin.nl
  • En voor de ‘NBTC WhatsApp wandelgroep Zuid-Limburg’ met uw naam en telefoonnummer bij Michel, Nina en Bordertjes Maggie en Abby via MBem1971@gmail.com
  • Voor de ‘NBTC WhatsApp wandelgroep Twente’ aanmelden bij Minke Scholten via minke_scholten@hotmail.com
  • Voor de ‘NBTC WhatsApp wandelgroep Scheveningen’ kan u zich aanmelden bij Sandra Tulen via sandra_tulen@hotmail.com
  • Voor de ‘NBTC WhatsApp wandelgroep Noord-Holland’ wendt u zich tot Joke Schouten via jokeschouten@quicknet.nl.

 

Lijkt het u leuk om in uw omgeving ook gezamenlijk te gaan wandelen met andere (Border)baasjes en wilt u beheerder worden van een WhatsApp wandelgroep, dan kunt u dat doorgeven aan de redactie. Wij zorgen er dan voor dat uw gegevens en op welke manier u de aanmeldingen wilt ontvangen in het volgende clubblad geplaatst worden.

Heeft u een wandeling gepland en u bent op tijd om het te publiceren dan ook graag een berichtje naar redactie@borderterrier.nl of webmaster@borderterrier.nl zodat we in het clubblad en — mits op tijd — in Border Bericht een oproep doen.