Ga naar de inhoud

WORKSHOP TRIMMEN Zaterdag 21 september
Locatie: Sport- en Cultureel Centrum De Camp, De Bosrand 15, 3931 AP Woudenberg.
Ontvangst met koffie 10.00 uur Aanvang cursus 10.30 uur

Iinschrijven is mogelijk via onderstaand formulier.

Vooraf wordt er kort verteld hoe het trimmen in zijn werk gaat. Mocht u vragen hebben, schrijf ze dan nu alvast op. U kunt deze tijdens de inleiding stellen, want mogelijk kunnen anderen hier ook hun voordeel mee doen. Zeer specifiek gerichte, individuele vragen kunt u tijdens het trimmen aan een van ons stellen.

Na deze inleiding gaat u zelf aan de slag met de opgedane kennis met uw eigen Border. Dit gebeurt uiteraard onder begeleiding van ervaren mensen. Ook dan kunt u dus uw vragen stellen.

Natuurlijk kunt u opzien tegen het zelf trimmen van uw Border, maar dan nog is het prettig om te weten hoe uw Border getrimd zou moeten worden. Laat u het trimmen aan een ander over, dan weet u tenminste of het goed gebeurt of gebeurd is. Helaas wordt, ook door trimsalons, nog regelmatig gebruik gemaakt van de tondeuse of de schaar.

Is uw Border nog niet toe aan een trimbeurt, dan is het toch mogelijk een mooie gelegenheid om kennis te vergaren over het correcte plukken van de Border en mogelijk kunt u zelfs uw kersverse kennis toetsen bij een van de andere aanwezige Borders.

Omdat wij graag willen weten hoeveel deskundige assistenten er nodig zijn, zodat iedereen de benodigde aandacht kan krijgen, verzoeken wij u vriendelijk om u ruim vooraf op te geven. Wij kunnen slechts een beperkt aantal Borders aannemen. De bijdrage per Border die getrimd wordt, is € 17,50.  Voor niet leden is dit € 25,00. Dit bedrag dient u gelijktijdig met uw aanmelding te betalen. Of het verschuldigde bedrag vooraf over maken naar bankrekeningnummer NL88 RABO 0377108960, t.n.v. Penningmeester NBTC te Odoornerveen, onder vermelding van Trimworkshop.

Graag tot ziens op op 21 september s’morgens Voor inlichtingen kunt u mailen naar   trimmen@borderterrier.nl

Trimmen

Aanmelden voor trimworkshop

Naam(Vereist)
Prijs: 17,50 €
Prijs: 25,00 €
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa