Ga naar de inhoud

Jongehondendag 25 augustus Aanvang 10.30 uur

Het is weer zover, onze jaarlijkse Jongehondendag komt in zicht. We zijn weer te gast op de bekende locatie bij de Utrechtse rashondenvereniging
Manitobadreef 8, 3565 CH te Utrecht.

Op zondag 25 augustus 2024 nodigen we alle pups uit die geboren zijn in de periode 1 maart 2023 tot en met 25 april 2024 om deel te nemen aan deze dag. En natuurlijk hopen we van harte dat ook hun ouders aanwezig zullen zijn.

Dit jaar hebben we vier keurmeesters. Allen zijn ervaren fokkers en echte terriermensen. Drie van hen zijn bij het laatste examen geslaagd. Sommige namen zullen bekend zijn voor u. Zij hebben of al eerder bij ons gekeurd op een jongehondendag of u hebt diegene al eens gezien op een show als keurmeester. Mieke Jansen-Kalshoven (zelf fokster van Cairn Terriers en rasgroep 3 keurmeester), Kevin Naeff (zelf fokker van Jack Russell Terriers en bijna rasgroep 3 keurmeester), Claudia Crezée-Nigro (zelf fokster van Irish Softcoated Wheaten Terriers en keurmeester van meerdere terrierrassen) en Birgit van Doormalen (eveneens fokster van Irish Softcoated Wheaten Terriers en keurmeester van een aantal terrierrassen) zullen de jonge honden beoordelen deze dag.

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Hebt u een nest gefokt of bent u in het bezit van een Border Terrier, geboren in de periode 1 maart 2023 tot en met 25 april 2024, dan hopen wij dat u aanwezig zult zijn op deze voor het ras zo belangrijke dag. Helaas kunnen nesten geboren op 26 april 2024 of nog later niet meedoen. Zij komen volgend jaar aan de beurt.

Om mee te doen hoeft u geen lid te zijn van de NBTC, dus kent u iemand met een Border Terrier, nodig hem/haar dan ook van harte uit voor deze dag namens de NBTC.

U kunt als eigenaar zelf inschrijven (stel wel uw fokker op de hoogte hiervan) door het inschrijfformulier duidelijk in te vullen op onze website OF de fokker meldt het gehele of gedeeltelijke nest aan. Haal eventueel de officiële stamboom erbij om fouten te voorkomen. Zo willen wij graag de stamboomnaam van de hond weten en niet de roepnaam.

Aanmelden Jongehondendag 2024 voor pup-eigenaren

Formulier voor het aanmelden van een pup voor de jongehondendag door de eigenaar. september 2023.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Zonder titels
MM slash DD slash JJJJ
Geslacht
Jongehondendag Wel/geen lid NBTC
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa