Ga naar de inhoud

Winterwandeling 2024

Nieuwjaarswandeling op zondag 7 januari 2024

Locatie: Pannenkoekenrestaurant Het Mussennest Groteweg 109, 8191 JV in Wapenveld, tel. 038-4479132 (www.mussennest.nl). Het is dan een mooie gelegenheid om elkaar een Gelukkig Nieuwjaar te wensen en goede voornemens te bespreken.

Rond 11 uur wordt u verwacht voor een kopje koffie of thee met appeltaart. Als dat dan rond 12 uur op is, gaan we met de auto’s naar het bos in de buurt van de Koerberg in Heerde. Daar moeten de honden aan het begin en het eind van de wandeling wel een klein stukje aan de lijn, dit in verband met hun veiligheid.

Het is een mooi gebied waar de honden heerlijk los kunnen rennen en ravotten. De wandeling zal ongeveer anderhalf uur duren. Met onze Borders zijn we welkom in dit gebied, maar Staatsbosbeheer verzoekt ons wel om de honden zoveel mogelijk onder appèl te houden. Na de wandeling gaan we met de auto weer terug naar het pannenkoekenrestaurant. Onze Border Terriers (en/of andere honden) zijn dan meestal niet zo schoon meer, houdt u daar rekening mee als u het restaurant weer betreedt. Er is voldoende ruimte om een bench neer te zetten, zodat je de handen vrij hebt bij het eten en de honden even tot rust kunnen komen. Bij terugkomst staat de soep klaar en zullen de pannenkoeken gemaakt worden.

Hoe verloopt de dag?

11.00 uur : ontvangst met een kopje koffie of thee met zelfgebakken appeltaart

12.00 uur : start wandeling door de bossen van Heerde

14.00 uur : einde wandeling, start maaltijd (soep, 1 pannenkoek en 1 drankje)

De eigen bijdrage voor deze wandeling is € 23,00 per persoon. Voor kinderen tot 10 jaar is het bedrag € 12,50.

Tot ziens in de (hopelijk weer een keer winterse??) bossen bij Heerde.

Opgeven kan tot 1 januari 2024

Mocht u nog vragen hebben kunt u mailen naar winterwandeling@borderterrier.nl

Namens het bestuur, Els van Gerwen

Aanmelden via onderstaand formulier